Izvor: CrnaHronika.rs, 07.Jan.2012, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena obezglavljena u svojoj kući u Jagodini, njen sin teško ranjen

Obezglavljeno telo Mirjane Todorović (60) pronađeno je oko 15 sati u njenoj kući u Teslinoj ulici broj 10 u Jagodini, dok je kraj nje ležao teško povređen njen sin Sava (31).Kako dopisnik 'Blica' javlja sa mesta zločina, Mirjana je izmasakrirana. Patrola jagodinske policije njeno telo je pronašla u fotelji, dok je odsečena glava bila na stolu.Sin Sava, koji je i pozvao policiju, imao je dve ubodne rane u grudima i kolima Hitne pomoći prebačen je u jagodinsku bolnicu.Policija je, po dolasku u kuću, Mirjaninog mlađeg sina zatekla kako spava na spratu porodične kuće.
Policajci pokušavaju da pronađu tragove koje bi mogli ukazati ko je svirepi ubica.
Izvor: blic.rs
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stravičan zločin u Jagodini: Ženi odsječena glava i stavljena na sto

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jan.2012

Obezglavljeno tijelo Mirjane Todorović (60) pronađeno je oko 15 sati u njenoj kući u Teslinoj ulici broj 10 u Jagodini, dok je kraj nje ležao teško povrijeđen njen sin Sava (31).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Jagodina: Pronađena obezglavljena žena

Izvor: Večernje novosti, 07.Jan.2012

Monstruozni zločin u porodičnoj kući Todorovića u subotu veče u centru grada. Ubijena Mirjana Todorović (60), a njen sin Sava (31) teško povređen

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.