ZARAĐUJU NA NESREĆI NARODA: Balon vode u Jagodini 200 dinara!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Maj.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZARAĐUJU NA NESREĆI NARODA: Balon vode u Jagodini 200 dinara!

Iako je voda preko potrebna ugroženim ljudima iz poplavljenih predela, bezdušni prodavci i dalje dižu cene u svojim prodavnicama!

Kako javljaju korisnici društvene mreže Tviter, vlasnik prodavnice "Sting" u Jagodini je podigao cenu balona vode na neverovatnih 200 dinara! Iako je najavljeno hapšenje prodavaca koji u ovakvom trenutku dižu vodu, neki se ne obaziru ni na šta u lovu za profit!

Dnevno
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Vodu u Šapcu prodavali za rekordnih 220 dinara

Izvor: Prva.rs, 21.Maj.2014, 10:28

Broj prijava za samo jedan dan se gotovo udvostručio. Svakog sata u tržišnu inspekciju stigne bar jedna dojava kako trgovci dižu cene hleba i vode za više od 100 odsto. Građani javljaju da se u radnjama u Barajevu, gde nije bilo poplava, litar vode prodavao za 65 i 100 dinara, da je cena balona...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.