Voša ubedljiva u Lučanima, Milić srušio Jagodince

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša ubedljiva u Lučanima, Milić srušio Jagodince

Novi trener Vojvodine, Dejan Vukićević, razdrmao je Novosađane, koji su lako i ubedljivo slavili u Lučanima protiv Metalca sa 3:0. Briljirao je dvostruki strelac Brana Ilić, dok se u listu strelaca upisao i Abubakar Oumaru. Merebašvili je promašio jedanaesterac za Novosađane.
U sjajnom ambijentu stadiona „Čika Dača” u Kragujevcu, na kome se okupilo oko 8.000 ljudi, Radnički je bio blizu sva tri boda. Spalević je doveo u vođstvo domaće u 32. minutu, ali je slavlje debitanta u Super ligi sprečio Nosković osam minuta pre kraja za konačnih – 1:1.
OFK Beograd je zahvaljujući Miliću slomio otpor žilavih Jagodinaca i to tek u drugom poluvremenu. Gosti su se na Karaburmi držali sve do 67. minuta.
Gol koji su Smederevci postigli u četvrtom minutu bio im je dovoljan da osvoje sva tri boda u Čačku. Borac nije do kraja duela uspeo da postigne pogodak.
Semafor drugog kola:
Borac – Smederevo 0:1 (Stojanović 4)
Metalac – Vojvodina 0:3 (Oumaru 62, Ilić 63, 73)
OFK Beograd – Jagodina 2:0 (Milić 67, 72)
Radnički 1923 – Spartak ZV 1:1 (Spalević 32 – Nosković 82)
Novi Pazar – Rad 0:3 (Stojiljković 25, Andrić 61, Raspopović 86)
Tabela:
Rad i Smederevo po 6, Vojvodina i Spartak ZV po 4, Partizan (-1), OFK Beograd, Hajduk (-1) i Borac po 3, Radnički 2, Sloboda PS (-1) i Jagodina po 1, BSK (-1), Javor (-1), C. Zvezda (-1), Metalac i Novi Pazar 0.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.