“Vlasnica” izbola psa nožem, on je samo stajao, ćutao i trpeo

Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2021, 14:09

“Vlasnica” izbola psa nožem, on je samo stajao, ćutao i trpeo

Policija je juče privela Andrijanu R. (21) pod sumnjom da je izvršila krivično delo zlostavljanje i ubijanje životinja. Naime, ona je u svom stanu nanela nekoliko uboda nožem svom psu. Uodi su duboki po vratu i telu.
„Pas je miroljubiv, dobar, on je sve to trpeo nije se okrenuo da je ujede ili da joj naudi. Neverovatno je šta se dešava sa ljudima i koliko je zlostavljanja i mučenja životinja u Jagodini. Videli smo kada je došla policija, u stanu je bilo krvi na sve strane.
Devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << smo viđali ranije, uvek je delovala čudno. Žao mi je psa, on je dobar pas i nikada nikoga nije napao, nije agresivan, nemam reči“ kaže komšinica A.R.
Rane su duboke ali pas prema sadašnjim procenama veterinara, nije životno ugoržen.
Foto: Infocentrala Andrijani R. biće podeta krivična prijava za zlostavljanje i mučenje životinja.
Izvor: infocentrala
Neki psihopata je pobio zečeve i razbacao ih po dečjem igralištu u Beogradu

Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

PAS KOJEG JE IZBOLA VLASNICA SE OPORAVLJA: Jagodinska policija protiv nje podnela krivičnu prijavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021

Psa su zbrinuli u Veterinarskoj stanici u Jagodini, gde se još uvek nalazi...Zbog sumnje da je počinila delo zlostavljanjem i mučenje životinja, jagodinska policija će protiv A.R. (21) iz Jagodine Osnovnom tužilaštvu u Jagodini podneti krivičnu prijavu...Sumnja se da je devojka svom kućnom ljubimcu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.