Uživo: Ćurani poklekli u 81. minutu, Jagodina - Kluž 0:1

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: "Ćurani" poklekli u 81. minutu, Jagodina - Kluž 0:1

Fudbaleri Jagodine igraju protiv Kluža revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u prvom meču nije bilo golova, a dešavanja sa drugog možete pratiti uživo uz Blicsport.

Čukarički i Vojvodina su sa 4:0 doživeli debakl u prvom meču drugog kola i to je u revanšu bilo nenadoknadivo, dok je Jagodina ravnopravan meč bez golova odigrala protiv Kluža na gostovanju, što je probudilo nadu navijača u dalji plasman.

O ambicijama kluba govorio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dolazak Fredija Adua, potencijalnog pojačanja u ofanzivi, a Jagodinci blagu inicijativu u prvih 15-ak minuta nisu uspevali da pretvore u šansu.

Kako je vreme odmicalo, igralo se sve oštrije na sredini terena, posle koškanja i oštrih startova žutim kartonom sankcionisani su Cvetković, Tade i Monroj, a u zavšrnici je tek ozbiljnije počela da preti Jagodina.

Imali su sreće gosti zbog neodlučnosti Jagodinaca u završnici, tek u jednoj akciji u 40. minutu Jakimovski se sa levog boka ohrabrio da šutira izbliza, ali je Felgeiraš uspeo da zaustavi udarac.

Ni drugo poluvreme nije promenilo pristup, oštro se igralo na sredini, strahovalo se od greške više nego što se napadalo, a treneri su bili spremni na produžetke, pa je samo po jedna izmena izvršena do završnih deset minuta.

Jagodina - Kluž 0:1 (0:0)

(Bruno 81)

Jagodina: Đuričić, Milinković, Šimac, Gašić, Filipović, Cvetković, Đurić, Mitošević, Jakimovski (od 62. Lepović), Šušnjar, Arsenijević

Kluž: Felgeiraš, Sušić, Larie, Rada, Kamora, Deak, Muniru, Monroj, Kostea (od 69. Bruno), Negrut, Tade

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Guima probudio Ćurane iz evropskog sna (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2014

Evropski san Jagodine je nažalost završen. Izabranici Mladena Dodića poraženi su minimalnim rezultatom na Gradskom stadionu u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope od rumunskog Kluža, koji će u narednoj rundi igrati sa Dinamom iz Minska – 0:1 (0:0). Ćurani su se borili svih 90 minuta,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.