Utakmica protiv Rada najvažnija

Izvor: Beta, 06.Nov.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica protiv Rada najvažnija

JAGODINA, 6. novembra 2014. (Beta) - Trener Jagodine Simo Krunić rekao je u četvrtak da je predstojeća utakmica protiv Rada najvažnija u jesenjem delu prvenstva, u kojoj njegovi fudbaleri moraju da potvrde dobre rezultate iz prethodnih mečeva.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 17 časova na svom terenu igraju protiv Rada, utakmicu 12. kola Super lige Srbije.

Krunić je rekao da je Rad "vrlo nezgodna kada gostuje".

"Od njihovih 11 boda, više bodova su doneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sa strane, to je ozbiljna, iskusna ekipa, imaju dobre pojedince, u napadu imaju (Petra) Jelića, (Aleksandra) Simića, imaju (Slavka) Perovića, jednog od najopasnijih igrača", ocenio je Krunić.

On je naveo da zbog toga očekuje tešku utakmicu, ali da od svoje ekipe očekuje da pruži više nego u prethodne dve utakmice.

"Moramo najozbiljnije da shvatimo ovu utakmicu. Prvenstvo je pokazalo da nema lakih utakmica, da nema favorita. Nadam se da će igrači smoći snage da daju sve od sebe pred pauzu i da protiv Rada pokušamo da damo više nego što možemo, da bismo uspeli da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Krunić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Krunić: Biće teško, Rad ima Jelića, Perovića...

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014

Trener Jagodine Simo Krunić smatra da je predstojeća utakmica sa Radom najvažnija u..jesenjem delu prvenstva, u kojoj njegovi fudbaleri moraju da potvrde dobre rezultate iz prethodnih mečeva. Fudbaleri Jagodine u subotu od 17 časova na svom terenu igraju protiv Rada, utakmicu 12. kola Super lige...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.