Krunić: Biće teško, Rad ima Jelića, Perovića...

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Biće teško, Rad ima Jelića, Perovića...

Trener Jagodine Simo Krunić smatra da je predstojeća utakmica sa Radom najvažnija u

jesenjem delu prvenstva, u kojoj njegovi fudbaleri moraju da potvrde dobre rezultate iz prethodnih mečeva. Fudbaleri Jagodine u subotu od 17 časova na svom terenu igraju protiv Rada, utakmicu 12. kola Super lige Srbije.

- Od njihovih 11 bodova više bodova su doneli sa strane. To je ozbiljna, iskusna ekipa, imaju dobre pojedince, u napadu imaju Petra Jelića, Aleksandra Simića, Slavka Perovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << jednog od

najopasnijih igrača - ocenio je Krunić, prenosi Beta.

On je naveo da zbog toga očekuje tešku utakmicu, ali da od svoje ekipe očekuje da pruži više nego u prethodne dve utakmice.

- Moramo najozbiljnije da shvatimo ovu utakmicu. Prvenstvo je pokazalo da nema lakih utakmica, da nema favorita. Nadam se da će igrači smoći snage da daju sve od sebe pred pauzu i da protiv Rada pokušamo da damo više nego što možemo, da bismo uspeli da ostvarimo povoljan

rezultat.

Fudbaler Jagodine Milan Milinković rekao je da je iza njegove ekipe sedam odličnih dana, u kojima su ostvarene dve pobede, ali da očekuje tešku utakmicu.

- Rad je pokazao kvalitet, posebno u poslednje dve utakmice protiv Crvene zvezde. Svesni smo njihovih kvaliteta i znamo odakle preti najveća opasnost, ali kada igramo na svom terenu idemo na pobedu u svakoj utakmici - smatra Milinković.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunić: Meč protiv Rada najvažniji

Izvor: B92, 06.Nov.2014

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da je predstojeća utakmica sa Radom najvažnija u jesenjem delu prvenstva...On je rekao da njegovi igrači u tom meču moraju da potvrde dobre rezultate iz prethodnih...Fudbaleri Jagodine u subotu od 17 časova na svom terenu igraju protiv Rada, utakmicu 12. kola...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.