Uhapšeni lopovi koji su harali Pomoravskim okrugom

Izvor: S media, 03.Mar.2012, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni lopovi koji su harali Pomoravskim okrugom

Dalibor B. (39) iz Niša i Stefan R. (19) iz Leskovca, lišeni su slobode pod sumnjom da su izvršili 27 krađa iz ugostiteljskih objekata i prodavnica na području Jagodine, Paraćina i Despotovca, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

Požarevac: Ugušila novorođenu kćerku!

Opljačkana filijala "Eurobank" u Ustaničkoj ulici

Užice: Uhapšeni razbojnici

Njima je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << određena mera zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa" i danas će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini.

Dalibor B. i Stefan R. se terete da su, od novembra 2011. do januara 2012. godine, "izvršili 27 krađa tehničke robe i alkoholnih pića iz ugostiteljskih objekata i prodavnica" ove tri opštine, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.