Čedomorstvo u Majilovcu

Izvor: RTS, 02.Mar.2012, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čedomorstvo u Majilovcu

Daliborka T. (36) iz Velikog Gradišta lišena je slobode zbog osnovane sumnje da je ubila svoje novorođenče. Požarevačka policija je osumnjičenu, uz krivičnu prijavu, predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Požarevačka policija lišila je slobode i podnela krivičnu prijavu protiv Daliborke T. (36) iz Velikog Gradišta, zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo deteta pri porođaju.

Daliborka T. je, kako se sumnja, između 1. i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 17. februara, nakon porođaja u selu Majilovac, svoju novorođenu devojčicu ugušila.

Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, osumnjičena je 17. februara zatražila pomoć lekara u požarevačkoj bolnici. Narednog dana prebačena je na dalje lečenje u Ginekološko-akušersku kliniku u Beogradu.

Iako je osumnjičena krila trudnoću, kao i sam porođaj, izvršenim analizama je utvrđeno da se Daliborka T. porodila nekolika dana ranije.

Policija je nakon toga izvršila pretres kuće S. J. iz Majilovca, gde je osumnjičena povremeno živela i radila.

Na tavanu štale, ispod bala sena, policajci su pronašli beživotno telo novorođenčeta, uvijeno u čaršave, a potom u plastičnu kesu za đubre.

Obdukcijom je utvrđeno da je dete rođeno živo, a da je smrt nastupila ugušenjem. Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, predata istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka ugušila novorođenče i sakrila na tavanu štale

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2012

POŽAREVAC - Požarevačka policija lišila je slobode i podnijela krivičnu prijavu protiv Daliborke T. iz Velikog Gradišta zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo djeteta pri porođaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Majilovac: Majka ubila bebu

Izvor: Večernje novosti, 02.Mar.2012

Selo kod Velikog Gradišta ucrtano na kartu monstruoznih zločina. Uhapšena Daliborka T., zbog sumnje da je usmrtila tek rođenu bebu. Marina Andrejić u istom selu ubila sina Đorđa

Nastavak na Večernje novosti...

Uhapšeni lopovi koji su harali Pomoravskim okrugom

Izvor: S media, 03.Mar.2012, 11:55

Dalibor B. (39) iz Niša i Stefan R. (19) iz Leskovca, lišeni su slobode pod sumnjom da su izvršili 27 krađa iz ugostiteljskih objekata i prodavnica na području Jagodine, Paraćina i Despotovca, saopštila je Policijska uprava u Jagodini...Požarevac: Ugušila novorođenu kćerku!..Opljačkana filijala...

Nastavak na S media...

Udavila bebu na tavanu štale

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2012

Požarevačka policija je uhapsila Daliborku T. (36) zbog sumnje da je sredinom februara u kumovoj štali u selu Majilovac nakon porođaja ugušila tek novorođenče, koje je kako je obdukcijom utvrđeno živelo svega 10 minuta...Leš ženske bebe uvila je potom u čaršav, stavila u crnu plastičnu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Krila trudnoću i ugušila bebu 10 minuta poslije porođaja

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2012

POŽAREVAC - Požarevačka policija uhapsila je Daliborku T. (36), izbjeglicu iz Rijeke u Hrvatskoj, osumnjičenu da je svoje tek rođeno dijete ugušila u selu Majilovac kod Velikog Gradišta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.