Izvor: Radio 021, 19.Jun.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena žena koja je napala dečaka u Jagodini

Policija u Jagodini uhapsila je Z.P. (37) zbog sumnje da je zajedno sa svojom 43-ogodišnjim suprugom, ispred jedne stambene zgrade u tom gradu, fizički napala petnaestogodišnjaka.

Na društvenim mrežama se u utorak pojavio snimak na kome se vidi kako žena prilazi grupi dece ispred ulaza jedne zgrade, viče na jednog od dečaka i udara ga. Kako se čuje na snimku, žena viče "koga si šutirao, koga si šutirao" i dodaje "još iz škole te čekam... znaš šta ću da ti radim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kad se vratim u školu".

Neko od prisutne dece je snimio incident i postavio na YouTube, a majka udarenog dečaka je slučaj prijavila policiji. Ona je medijima rekla da njen sin ima srčanu manu, a da je nakon incidenta povraćao i žalio se na bolove u glavi.

Prema njenim rečima, incidentu je prethodio sukob dečaka sa sinom para koji ga je presreo ispred zgrade.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.