Na Gradini uhapšen muškarac sa blanko platnim karticama

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jun.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Gradini uhapšen muškarac sa blanko platnim karticama

Nakon što je u gepeku i šupljinama automobila policija pronašla blanko platne kartice i uređaje za skidanje podataka sa njih, na Graničnom prelazu Gradina uhapšen je 40-godišnji Bugarin.

Njemu se na teren stavlja krivično delo pravljenje, nabavljanje i davanje drugom sredstava za falsifikovanje. Skrivene u fabričkim šupljinama; foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Kartice i uređaji pronađeni su u “folksvagenu” kojim je upravljao M. A, a muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno pet libanskih klopki i blanko platne kartice na Gradini

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Jun.2019

Carinici su 18. juna 2019. godine u saradnji sa policijom na prelazu Gradina zaplenili pet tzv. „libanskih klopki“, 20 blanko platnih kartica, kao i opremu za njihovu zloupotrebu i podizanje tuđeg novca sa bankomata...Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za detaljnu kontrolu izdvojen...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.