Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes u Višegradu: Auto beogradskih registracija survao se u rijeku Rzavu (FOTO)

VIŠEGRAD - U mjestu Bosanska Jagodina kod Višegrada večeras su povrijeđena četiri lica, od kojih dva teže, kada je automobil u kome su se nalazili sletio u rijeku Rzav.

Automobil beogradskih registracija u kojem se nalazila četvoročlana porodica Milić kretao se iz pravca Užica prema Višegradu.

Automoblil u kome su se nalazili suprug i supruga Vojin i Radenka Milić sa sinovima Markom i Aleksandrom udario je u zaštitnu ogradu mosta i survao se u rijeku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rzav.

Auto je palo na krov i pravo je čudo kako je iko preživio.

Dežurni ljekar u Hitnoj pomoći Milka Dimitrijeski rekla je da je povrijeđenima prva pomoć ukazana u višegradskom Domu zdravlja, nakon čega su zbrinuti u Univerzitetskoj bolnici u Foči, na Odjeljenje hirurgije.

"Kod starijeg muškarca ustanovljena je povreda noge i kuka, kao i podliv u predjelu lumbalne kičme. Njegova supruga ima povredu kuka i prelom rebara", rekla je Dimitrieski.

Ona je dodala da su njihovi sinovi zadobili par ogrebotina na licu.

(RTV BN, Srna)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.