Nesreća kod Višegrada: Beograđani sleteli u Rzav

Izvor: Mondo, 07.Okt.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Višegrada: Beograđani sleteli u Rzav

Na putu Užice – Višegrad automobil sa beogradskim tablicama sleteo u reku. Četvoro teško povređeno.

Foto: MONDO

Prva je u pomoć, nakon dojave o nesreći kod mesta Bosanska Jagodina, povređenim u smrskanom automobilu pritekla ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja u Višegradu, javlja Telegraf.rs.

Crna tačka

Na Plavom mostu u Bosanskoj Jagodini, obično po kišnom vremenu, česte su saobraćajne nesreće a vozila, kao po pravilu, završavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u nabujalom Rzavu.

Automobil beogradskih registracija kretao se iz pravca Užica prema Višegradu.

Automobil u kome su se nalazili supružnici V.M. i R.M. sa sinovima, udario je u zaštitnu ogradu mosta i survao se u reku Rzav.

Auto je palo na krov i pravo je čudo kako su preživeli ovu nesreću, prenosi BN TV.

"Stariji muškarac je najteže povređen sa više preloma kostiju, ništa bolje nije prošla ni njegova supruga dok su nešto lakše povrede zadobili njihovi sinovi", rekla je dežurni lekar u Domu zdravlja u Višegradu Milka Dimitresku.

Foto: Screenshot

Ona je potvrdila da su svi povređeni, a nakon ukazane prve pomoći u Višegradu, upućeni su u fočansku bolnicu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nesreća kod Višegrada: Beograđani sleteli u Rzav

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2016

Na putu Užice – Višegrad automobil sa beogradskim tablicama sleteo u reku. Četvoro teško povređeno...Prva je u pomoć, nakon dojave o nesreći kod mesta Bosanska Jagodina, povređenim u smrskanom automobilu pritekla ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja u Višegradu, javlja Telegraf.rs...Automobil...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.