Treća i ujedno najbrojnija grupa od 400 studenata, u organizaciji grada Jagodine, otputovala u Beč

Izvor: Beta OMS, 04.Mar.2013, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća i ujedno najbrojnija grupa od 400 studenata, u organizaciji grada Jagodine, otputovala u Beč

Grupa od 220 studenata krenula je za Beč autobusima u nedelju 03.marta, dok je grupa od 180 studenata, put austrijske prestonice krenula rano jutros sa aerodroma “Nikola Tesla”. Predsednik skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma koji se nalazi na čelu delegacije, poručio je političarima, na konferenciji za novinare na aerodromu “Nikola Tesla” neposredno pred put, da se ne bave samo negativnim temama koje, kako je rekao, uništavaju Srbiju.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ipak jedinstvena "Borina nedelja"

Izvor: OkRadio.rs, 04.Mar.2013

Ovogodišnja 47. po redu Borina nedelja biće držana od 23. do 29. marta u organizaciji Književne zajednice “Borisav Stanković”, a pod pokroviteljstvom grada Vranja. Gradonačelnik Zoran Antić rekao je da će na čelu Odbora za realizaciju „Borine nedelje“ biti predsednik Skupštine Dejan...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.