Skupština Jagodine: Za pola sata 13 tačaka, bez diskusije

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština Jagodine: Za pola sata 13 tačaka, bez diskusije

Sednica Skupštine grada Jagodine održana je danas, a prvi put su funkcioneri, umesto u foteljama, sedeli na hoklicama.

Za pola sata usvojeno je 13 tačaka dnevnog reda. Predsedavao je predsednik Skupštine grada Dragan Marković - Palma, a sve odluke su donete jednoglasno i bez diskusije.

Grad Jagodina je fotelje funkcionera (osam fotelja) prodao na licitaciji 26. oktobra za 9.850 evra i taj novac će sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << biti uručen predstavnicima 66 porodica sa slabijim ekonomskim stanjem i sa više dece. Porodice koje će dobiti novac, po 150 evra u dinarskoj protivvrednosti, predložio je Gradski centar za socijalni rad, objasnio je Marković na sednici.

Odbornici su, između ostalog, doneli i odluku da se grad zaduži sa 30.000.000 dinara "radi finansiranja tekuće likvidnosti".

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.