Sednica sledeće nedelje, Stanojević odustao

Izvor: Beta, 11.Feb.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica sledeće nedelje, Stanojević odustao

JAGODINA, 11. februara 2014. (Beta) - Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović izjavio je u utorak da će sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj treba da se donese odluka o selektoru biti održana tokom sledeće sedmice.

"Za sredu je bila zakazana sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj smo, izmedju ostalog, trebalo da donesemo odluku o datumu održavanja skupštine FSS i odluku o izboru selektora, ali su mi javili >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da je sednica odložena. Skupština i izbor selektora se odlažu do daljnjeg", kazao je Milanović novinarima u Jagodini.

Sednica će, kako je najavio Milanović, biti održana tokom sledeće sedmice.

Beogradski mediji su prethodnih dana pisali da će Sinišu Mihajlovića na klupi Srbije zameniti nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević, ali je on u utorak rekao da je odustao od te pozicije.

"Da, istina je da sam odustao od kandidature za selektora Srbije, nisam više u toj priči", rekao je Stanojević za Mocartsport.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednica o novom selektoru naredne sedmice

Izvor: Studio B, 11.Feb.2014

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović kaže da će sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj treba da se donese odluka o selektoru biti održana tokom sledeće sednice. ..Beogradski mediji pisali su da će Sinišu Mihajlovića na klupi Srbije zameniti nekadašnji trener Partizana Aleksandar...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.