Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sačekuša za advokata, policija prevrće Jagodinu

Policija traga za napadačima koji su noćas ubili advokata Nemanju Stojanovića, sina poznatog jagodinskog advokata Mikija Stojanovića.

Foto: Mondo/Mario Milojević

Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović ubijen je noćas oko 3 sata ispred svoje zgrade u Jagodini.

Kako beogradski tabloid "Alo" saznaje, nepoznati napadač je upucao Stojanovića na ulazu u zgradu gde je advokat stanovao.

Advokat izrešetan na Vračaru podlegao povredama

Uviđaj je u toku, a policija je pokrenula potragu za napadačem.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIKVIDACIJA U JAGODINI Ubili mladog advokata na ulazu u zgradu

Izvor: medio.rs, 13.Sep.2017

Policija traga za napadačima koji su noćas ubili advokata Nemanju Stojanovića, sina poznatog jagodinskog advokata Mikija Stojanovića..Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (25) ubijen je noćas oko 3 sata ispred svoje zgrade u Jagodini...Kako Alo! saznaje, nepoznati napadač je upucao Stojanovića...

Nastavak na medio.rs...

Ubijen sin poznatog jagodinskog advokata

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2017

U Jagodini je jutros ubijen N.S. ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici Braće Dirak, rekao je agenciji Beta portparol Višeg javnog tužilaštva u Jagodini Nenad Necić...On je ubijen u 2.45 sa četiri hica iz pištolja. Policija i dežurni tužilac su obavili uviđaj, a motivi i izvršioci još nisu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.