STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Mladić koji je pronađen mrtav u Jagodini ostavio OPROŠTAJNO PISMO! Sve je jasno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Mladić koji je pronađen mrtav u Jagodini ostavio OPROŠTAJNO PISMO! Sve je jasno!

A.S. (25) čije je beživotno telo jutros pronađeno na kolovozu u Čočetovoj ulici u Jagodini izvršio je samoubistvo skokom sa šestog sprata zgrade, pokazuju prvi rezultati istrage

On je radio za javnog izvršitelja iz Kraljeva, a u Jagodinu je došao službeno. Smestio se u iznajmljeni apartman u zgradi koja se nalazi neposredno pored mesta gde je jutros pronađeno telo.

U apartmanu na stolu, navodno, bilo je oproštajno pismo sa porukom da se A.S. kockao i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to razlog njegove odluke da izvrši samoubistvo.

U apartmanu su se nalazile i lične stvari Stojanovića.

Balkonska vrata na šestom spratu odakle je čovek skočio bila su otvorena.

Sumnjivih okolnosti nema.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UBIO SE ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA? Mladi košarkaš skočio sa zgrade, u sobi ostavio oproštajno pismo, a na fejsbuku ČUDNU PORUKU

Izvor: Blic, 13.Nov.2018

Mladić Andrej Stojanović (26), čije je beživotno telo pronađeno rano jutros na kolovozu u Čočetovoj ulici u Jagodini, najverovatnije je izvršio samoubistvo, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.