Posebna deca, nakon posete Jagodini, u druženju sa srednjoškolcima u Žitorađi

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Okt.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posebna deca, nakon posete Jagodini, u druženju sa srednjoškolcima u Žitorađi

Nakon jednodnevnog izleta u Jagodini, gde su posetili Zoološki vrt, korisnici prokupačkog Dnevnog boravka „Sunce“ za decu i mlade sa smetnjama u razvoju, učestvovali su u realizaciji radionice pod nazivom “Prijateljstvo”, na poziv profesora i učenika Srednje škole u Žitorađi.

Korisnici ove ustanove su zajedno sa srednjoškolcima, kroz igru i crtanje pokazali svoju maštu i kreativnost.

- Osim pružanja socijalne, zdravstvene i defektološke zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u Domu se velika pažnja posvećuje i edukativnim sadržajima. Svoje ideje, maštu i kreativnost korisnici su zajedno sa đacima pokazali kroz crteže i recitacije, izjavila je defektolog-logoped u Dnevnom boravku, Ivana Ugrenović.

Ona je podvukla da bi bilo dobro da se i deca drugih opština Topličkog upravnog okruga ometana u razvoju uključe u svakodnevne aktivnosti ustanove u Vodicama.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.