Penzioner u Jagodini u fimskom bekstvu, policijski automobil se prevrnuo na krov

Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2020, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioner u Jagodini u fimskom bekstvu, policijski automobil se prevrnuo na krov

Jedan penzioner u Jagodini pobegao je od policije u poteri koja je ličila na filmsku. On je bio u nabavci i time prekršio meru zabrane kretanja za lica starija od 65 godina. Ali to nije sve, on je pokazao izuzetne vozačke sposobnosti i iza sebe ostavio izgubljene policajce. Druga vest za danas iz Jagodine je takođe potresna, možete je pročitati ispod – policajac je suspendovan jer je pomogao starcu da ode u banku.
U ulici Kneza Milete u Jagodini, kod supremarketa „Lidl“, u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestovalo i vozilo Policijske stanice Jagodine, a nema povrđenih, javlja jagodinski portal Aletrvista.
Kako nezvanično saznaje „TPK NEWS“, policijski automobil prilikom potere ulicama Jagodine za penzionerom koji je pobegao iz kućne izolacije, u ulici Kneza Milete u Jagodini, kod supremarketa „Lidl“, u pokušaju da sustigne odbeglog penzionera, koji je sve vreme uspevao veoma uspešno i vešto da izmakne svakom pokušaju policajaca da ga zaustave, sudario se sa pežoom i prevrnuo na krov.

Svedoci događaja kazali su da se nezgoda dogodila u sredu oko 15:00 časova.
Materijalna šteta je velika, automobil je gotovo uništen, a penzioner je pobegao.
Sektor unutrašnje kontrole MUP-a Srbije uhapsio je policajca S.C. (50) zbog toga što je zloupotrebio položaj tako što je osamdesetogodišnjem sugrađaninu omogućio kretanje na javnom mestu uprkos meri samoizolacije koja mu je izrečena po povratku u zemlju, javlja N1.
Sumnja se da je S.C, kao policajac iz Jagodine, u policijskoj uniformi i van radnog vremena, suprotno Uredbi o merama za vreme vanrednog stanja i nepostupajući po važećim uputstvima, tog sugrađanina otpratio od kuće do banke u Jagodini.
„Na upozorenje službenika banke da je odlukom nadležnog organa u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19 i insistiranje da osamdesetogodšnji muškarac napusti prostorije banke, S.C. je, kako se sumnja, zaposlene u banci doveo u zabludu da je tom muškarcu dozvoljeno kretanje u pratnji policije radi obavljanja novčane transakcije i da je njemu povereno da to uradi“, navodi se.
Zovem se Senka, imam 66 godina i ovako izgleda moj život u vreme korone

Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.