Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2020, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet osoba kažnjeno sa po 50.000 dinara zbog nepridržavanja mere zabrane kretanja

LESKOVAC-LEBANE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tokom prethodna dva dana zatekli su na ulicama u Leskovcu pet osoba starosti 80, 73, 70, 67 i 45 godina i jednu osobu starosti 78 godina u Lebanu za vreme zabrane kretanja na javnom mestu, saopštila je danas policija.

Sudija Prekršajnog suda izrekao im je novčane kazne u iznosu od po 50. 000 dinara.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Facebook,   Twiter

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za noćnu vožnju u Starim Banovcima jednom 50 dana zatvora, drugom 50.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi zatekli su dvojicu muškaraca starosti 41 i 34 godine u Starim Banovcima, dok su se vozili automobilom za vreme policijskog časa...Sudija za prekršaje izrekao je četrdesetjednogodišnjaku kaznu zatvora u trajanju od 50 dana, a tridesetčetverogodišnjaku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen maloletnik prilikom zabranje kretanja: Policija pretresom pronašla TRI KILOGRAMA marihuane i 42.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020

Policija je osumnjičenog zatekla na ulici za vreme zabrane kretanja na javnom mestu i tom prilikom kod njega pronašla oko 42.000 dinara i mobilni telefon...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su sinoć sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.