Palma od Nikolića tražio Vivaldijev broj telefona da bi ga doveo u Jagodinu

Izvor: Njuz.net, 03.Mar.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma od Nikolića tražio Vivaldijev broj telefona da bi ga doveo u Jagodinu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePalma jedva čeka da Vivaldiju pokaže akva-park

JAGODINA, 3. mart 2015, (Njuz) – Predsednik Skupštine opštine Jagodina Dragan Marković Palma uputio je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću zvaničan dopis u kojem traži kontakt kompozitora Antonija Vivaldija kako bi ga pozvao da poseti Jagodinu.
Marković je, kako saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Njuz, izrazio želju da Vivaldiju pokaže akva-park, muzej voštanih figura i zoo vrt u svom gradu, a u izjavi za Njuz ovaj političar kaže da želi lično da upozna čoveka koji je toliko inspirisao predsednika Srbije.
- Kada neko motiviše Tomislava Nikolića da „izađe“ iz protokola, to je velika stvar. To ne može svako. Zato bih voleo upoznam Vivaldija i stisnem mu ruku. Čak sam spreman da mu na leto omogućim i da održi koncert u Jagodini ako bude hteo, ali i da popričamo o tome da li je možda zainteresovan da investira u naš grad – naveo je Palma.
Prema Markovićevim rečima, Vivaldi je jedini estradni umetnik pored Betovena i Šopena kojeg nije imao prilike da sluša uživo.
- Čujem da Vivaldi ima pesmu koja se zove „Proleće“ i bilo bi divno da je čujemo uživo u Jagodini upravo tokom proleća. Zato se nadamo da ćemo uskoro stupiti u kontakt sa ovim umetnikom i dogovoriti sve detalje oko njegovog dolaska – rekao je Palma i zaključio da će lično snositi sve troškove za Vivaldija u Jagodini.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.