Palma: Kolege, ne tucite se

Izvor: Mondo, 08.Jan.2013, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Kolege, ne tucite se

Dragan Marković - Palma poručio je danas kolegama u lokalnim samoupravama, u kojima su na sceni pokušaji prekomponovanja vlasti, da se ne svađaju i ne tuku.

Predsednik Skupštine grada Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma poručio je danas kolegama u lokalnim samoupravama, u kojima su na sceni pokušaji prekomponovanja vlasti, da se ne svađaju i ne tuku, kao što se može videti poslednih sedmica u više opština u Srbiji.

"Želim da pošaljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poruku mojim kolegama u lokalnim samoupravama da se ne svađaju i ne tuku, kao što to možemo videti poslednjih sedmica u više opstina u Srbiji, jer ih narod nije birao da se tuku nego da pomognu građanima u opštinama gde su izabrani", rekao je Marković Tanjugu.

Neka se ugledaju na Jagodinu, gde postoji jedinstvo u odlučivanju svih partija, dodao je Marković, koji je i narodni poslanik i šef poslaničkog kluba JS u parlamentu.

"Kod nas (Jagodina) nema političkih svađa, dogovaramo se, naše sednice Skupštine grada traju od šest do 15 minuta i zahvaljujući jedinstvu Jagodina postiže veoma dobre razvojne rezultate", rekao je Marković.

Političarima bi poručio i da štede i to što uštede da daju siromašnima, rekao je lider JS, dodajući da "tako radimo mi u Jagodini".

Marković je istakao da će Jagodina, zahvaljujući stranim ulaganjima, ove godine zaposliti oko 1.000 ljudi u dvema italijanskim i jednoj ruskoj fabrici, u Industrijskoj zoni na "Koridoru 10".

"Očekujemo ove godine dolazak još nekog stranog investitora, posetićemo nekoliko velikih evropskih gradova i predstaviti šta nudi Jagodina i Srbija", rekao je Marković.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.