Palma: Jagodina dobija samo mrvice

Izvor: S media, 03.Okt.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Jagodina dobija samo mrvice

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma kaže da su navodi da je "Vlada Palmin MMF“ proizvod "jedne političke kuhinje“ i dodaje da „Jagodina dobija mrvice“.

Marković navodi da je "tekst u Blicu naručen od jedne političke kuhinje".

"Razlog što me napadaju da je Jagodina dobila 1.200.000 evra za socijalni program jeste činjenica da sve ankete u poslednje vreme pokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da sam ja trenutno jedan od najpopularnijih političara u Srbiji", navodi on za Blic.

Palma uzme od države pa "časti"

Palma: Svakom đaku prvaku po 8.000 dinara

On tvrdi da je "čista laž da su putovanja privrednika, poljoprivrednika, studenata, učenika i ostalih delegacija u inostranstvo finansirana parama države“ i objašnjava da je cena svih dosadašnjih putovanja delegacija u organizaciji Skupštine grada Jagodine 25 miliona dinara, od čega su donatori pokrili 24,7 miliona.

"Samo Pionir Subotica je za odlazak poljoprivrednika u Pariz donirao 2.000.000 dinara, a zauzvrat su reklame tog preduzeća emitovane na televiziji Palma plus, čiji sam ja osnivač, a vlasnik moj sin", rekao je Marković.

Jagodina: Suzana Mančić izvlači dobitnike junica

Palma prodaje kamenčiće po 100 dinara



"Za jubilarne nagrade prosvetnim radnicima nismo dobili ni dinara iako je resorni ministar naš koalicioni partner Žarko Obradović. I te jubilarne nagrade isplaćujemo iz lokalnog budžeta. Podsetiću vas da su Akvapark, zoološki vrt i Muzej voštanih figura u Jagodini napravljeni pre 2008. sredstvima grada Jagodine, dok drugi za bazenče traže pare od države"
, naglašava on.

(S media foto:Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.