Izvor: Blic, 17.Mar.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Dogovorena koalicija za parlamentarne izbore

Predsednik Opštine Jagodina i stranke Jedinstvena Srbije Dragan Marković Palma rekao je danas agenciji Beta da je dogovorio koaliciju sa kojom će nastupiti na predstojećim izborima, ali nije želeo da kaže i koje će stranke biti u toj koaliciji.

"Mogu samo da vam kažem da ćemo sa tim strankama nastupiti i na lokalnim izborima. Sve ostalo ćemo reći sutra na konferenciji za novinare", izjavio je Marković agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beta i dodao da će se njegova partija pominjati u nazivu koalicije.

On je rekao da su u igri bile tri opcije, od kojih je jedna bila zajednički nastup na izborima sa bivšom radikalkom Majom Gojković i liderom pokreta "Moja Srbija" Branislavom Lečićem.

Međutim, opcija sa Gojkovićevom i Lečićem je, kako tvrdi, otpala.

Mraković je naveo da je njegov ključni cilj da ono što radi u Jagodini prenese na celu Srbiju.

"Svi pričaju o Kosovu, a ja hoću da zaposlim ljude. Tražiću da država daje 200 evra za svako treće i sledeće dete do njegovog punoletstva, jer se tako bori protiv bele kuge", istakao je Marković.

On je kazao da se u Jagodini 15 dana nakon venčanja jedan član bračnog para zaposli i dodao da će tražiti da se takvi programi zapošljavanja primenjuju i u drugim delovima Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.