PALMA O SKUPU ANĐELA PAKLA: Oni imaju prijatelje u celom svetu, svi će da čuju za Srbiju i Jagodinu

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA O SKUPU "ANĐELA PAKLA": Oni imaju prijatelje u celom svetu, svi će da čuju za Srbiju i Jagodinu

Marković je objasnio da bajkeri nisu ljudi, kako to neki žele da pokažu, koji razbijaju i lome U Jagodini će, od 29. maja do 5. juna u boraviti preko 2.000 bajkera, članova moto grupe „Anđeli pakla“ iz celog sveta, a povodom održavanja godišnjeg skupa moto grupe Hells Angels, koji će ove godine biti održan u tom gradu, najavio je predsednik jagodinske skupštine i lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.Marković je objasnio da bajkeri nisu ljudi, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << to neki žele da pokažu, koji razbijaju i lome, već da među ima 15 milijardera, 300 vlasnika velikih firmi, a njih 120 zapošljava po 1.500 radnika u svojim kompanijama."Oni dolaze sa ženama i sa decom. Jagodina će u to vreme predstavljati Srbiju za ceo svet. Oni imaju prijatelje u celom svetu i više stotina miliona društvenih mreža čuće za Jagodinu“ rekao je Marković u Kragujevcu na izbornoj skupštini podmlatka JS.PROČITAJTE JOŠ: OKO 2.000 „ANĐELA PAKLA“ DOLAZI U SRBIJU: Skup poznatog moto kluba biće zatvoren za javnost; Građani nepoverljiviInače, skupštini podmlatka JS je prisustvovalo 500 omladinaca, a za predsednicu Gradskog odbora podmlatka JS izabrana je Tina Jovanović, student treće godine Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stiže preko 2.000 "Anđela pakla", Jagodinci u strahu

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 09:37

Kontraverzna bajkerska grupa „Anđeli pakla“ okupiće se naredne sedmice u Jagodini. Najavljeno je učešće preko 2.000 bajkera. Jagodinci u strahu...Dok lokalni čelnici „trljaju ruke“ zbog zarade koju očekuju od posete, lokalno stanovništvo je u strahu zbog kriminalne reputacije učesnika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.