Otrovali se alkoholom, završili u Urgentnom, bilo i uličnih tuča

Izvor: B92, 02.Jan.2020, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otrovali se alkoholom, završili u Urgentnom, bilo i uličnih tuča

Dežurni službe Hitne pomoći Doma zdravlja u Jagodini imali su noćas dosta posla zbog tuča i povreda od pirotehničkih sredstava, ali i zbog alkoholisanih građana

Tri osobe su zbog težeg trovanja alkoholom završile na odeljenju Urgentne medicine, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nije bilo teže povređenih, a osim u Hitnoj pomoći, nekoliko ljudi je zbrinuto na mestu povreda. Uglavnom se radilo o uličnim tučama, kažu u Hitnoj. U Policijskoj upravi u Jagodini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tanjugu je rečeno da je noć bila mirna, da se dogodilo nekoliko nezgoda, ali bez povređenih. U porodilištima opštih bolnica u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu, u kojima se porađaju i žene iz Despotovca, Svilajnca i Rekovca, nije bilo novorođenih beba u ovoj godini, rečeno je Tanjugu u ovim ustanovama.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.