Hitna pomoć: Noć bez alkolisanih pacijenata i bez „pirotehničkih“ povreda

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jan.2020, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć: Noć bez alkolisanih pacijenata i bez „pirotehničkih“ povreda

Ljekari Hitne službe su u novogodišnjoj noći imali samo 23 pacijenta i 3 terena. Medicinsku pomoć tražili su samo hronični pacijenti. Inače, u toku treće smjene ljekari Hitne pomoći obave i do 100 pregleda, dok u novogodišnjoj noći to nije bio slučaj. „Nije bilo alkoholisaniih pacijenata, niti sa povredama od pirotehničkih sredstava, noć je bila mirna i javljali su se samo uobičajeni pacijenti uslijed pogoršanja osnovne bolesti, noć u Novom Pazaru je za ljekare bila mirna“,rekao je ljekar Hitne službe za Radio televiziju Novi Pazar dr. Ferid Zuković. (RTVNP)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trogodišnji đečak povrijeđen od pirotehničkog sredstava, noć protekla mirno

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2020

Trogodišnji dečak povređen je u novogodišnjoj noći od je od upotrebe pirotehničkih sredstava, saopšteno je iz podgoričke HItne pomoći.“Nasilja nije bilo, kao ni povređenih u udesima", kazao je dr Edvin Hodžić iz Zavoda za hitnu pomoć...Kako je dodao, najviše povreda je uzrokovano upotrebom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.