Izvor: Blic, 16.Nov.2023, 11:37

STARAC (70) NAMAMIO UBICU (18) U STAN Jezivi detalji ubistva u Jagodini: Žrtva zatečena BEZ ODEĆE, sa povredama od metalne šipke, izbodena i prerezanog VRATA!

Mladić D. B. (18) osumnjičen je za ubistvo muškarca Z. S. (70) u Jagodini. Starac je pronađen nag i sa brojnim jezivim povredama, dok je mladić mirno sačekao policiju, saznaje "Blic".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVIREPO UBISTVO U JAGODINI: Starac (70) namamio ubicu (18) u svoj stan - JEZIVA scena je sačekala policiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023

Svi detalji znaće se nakon veštačenja telefona...Mladić (18) osumnjičen je za ubistvo muškarca (70) u Jagodini...Starac je pronađen nag i sa brojnim jezivim povredama, dok je mladić mirno sačekao policiju...- Žrtva ima brojne hematome od udaraca metalnom šipkom. Krvnički ga je udarao, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U JAGODINI: Starac zatečen GO u svom stanu, a to nije ono najgore - SVI SU OSTALI U ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023

Kako se saznaje, ispituje se priroda njihovog odnosa, a ubistvo je, kako se sumnja, počinjeno u naletu besa, u afektu!..Devetnaestogodišnjak iz Paraćina osumnjičen je da je metalnom šipkom, a zatom nožem usmtio starca iz Jagodine...Prema nezvaničnim saznanjima, da podsetimo, na telu ubijenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.