ODUZETO JOŠ JEDNO VOZILO: Vozač u Jagodini jurcao pod zabranom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 21:51

ODUZETO JOŠ JEDNO VOZILO: Vozač u Jagodini jurcao pod zabranom!

Radikalno, nema šta...

Policija u Jagodini zaustavila je u zoni škole u selu Bunar, na putu Kragujevac-Jagodina, muškarca (57) koji je vozio VW Passat brže od dozvoljenog.

On je, naime, vozio brzinom koja je za 41 km/h veća od dozvoljene, i to za vreme trajanja zabrane upravljanja vozilom.

Saobraćajna patrola je utvrdila da je ovaj vozač u prethodne dve godine pravosnažno osuđen zbog prekršaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravljanja vozilom u vreme zabrane vožnje i nepropisnog prevoza dece, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Jagodini.

Policija mu je, zato, oduzela vozilo u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima u kojoj se vozilo privremeno oduzima od učinioca koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava i protiv njega će biti vođen postupak pred nadležnim Prekršajnim sudom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.