Nerešeno i sa Rumunijom

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerešeno i sa Rumunijom

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno 1:1 sa vršnjacima iz Rumunije u prijateljskom meču odigranom u Kragujevcu. Ovo je bila poslednja provera mladih fudbalera pred Evropsko prvenstvo u Švedskoj koje se igra od 15. do 29. juna. "Orlići" su prikazali mnogo bolju igru nego u petak sa Ukrajinom u Jagodini, kada su takođe remizirali 0:0.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlići" remizirali sa Rumunijom

Izvor: Blic, 01.Apr.2009

Mlada reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno i u drugoj proveri pred Evropsko prvenstvo sa vršnjacima iz Rumunije – 1:1...Posle remija bez golova protiv Ukrajine, mlada selekecija Srbije na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu nije uspela da ponovi uspeh seniora iz Konstance i savlada Rumuniju...U...

Nastavak na Blic...

Slaba realizacija odnela pobedu

Izvor: Danas, 01.Apr.2009

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da dobije ni drugu martovsku prijateljsku utakmicu, koja joj je bila poslednja jaka provera pred junsko prvenstvo Evrope u Švedskoj. Posle prošlonedeljnog remija sa Ukrajinom (0:0), branilac kontinentalnog srebra juče je odigrao nerešeno i sa vršnjacima...

Nastavak na Danas...

Srbija- Rumunija 1:1

Izvor: Kragujevac.rs, 02.Apr.2009, 16:37

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je juče prijateljsku utakmicu sa Rumunijom na gradskom stadionu “Čika Dača“ koja je završena 1:1 u sklopu priprema za juniorsko Evropsko prvenstvo u Švedskoj..

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.