Naisa pred derbi susret sa Jagodinom dobila protivnika u EHF Kupu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2021, 17:12

Naisa pred derbi susret sa Jagodinom dobila protivnika u EHF Kupu

​​Rukometašice Naise i Jagodine sastaće se u sredu od 19 sati u zaostaloj utakmici 6. kola Arkus lige. Izabranice trenera Maskića na žrebu za 3. kolo EHF Kupa dobile su svog protivnika, a to će biti luksemburški Dudelanž.

Nakon pobede protiv ORK Beograda, rukometašice Naise imaće najteži mogući zadatak, pošto će ugostitii višestrukog šampiona države i aktuelnog osvajača Kupa, ekipu Jagodine. Tim iz Niša je u dosadašnjem delu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prvenstva ostvario četiri pobede i dva neuspeha i nalaze se na deobi trećeg mesta.

Ekipa Jagodine za vikend je završila svoj nastup u kvaifikacijama za Ligu Evrope, pošto su poražene u dvomeču sa norveškom ekipom Tertnes. Rukometašice koje sa klupe predvodi Dragan Markov ove sezone u Arkus ligi slavilu su baš kao i njihove protivnice, četiri puta, ali nisu poražene, već su u jednom meču odigrale nerešeno.

Dve ekipe su i prethodne sezone vodile veliku bitku do samog kraja prvenstva, ali je izostalo očekivano finale, pošto je Naisa poražena od Radničkog u polufinalu. U poslednjem susretu dva rivala u hali ”Čair” meč je završen nerešnim rezultatom.

Osim obaveza u domaćem prvenstvu i Kupu, rukometašice Naise 13. novembra započeće svoj nastup i u EHF Kupu. Voljom žreba u 3. kolu tog takmičenja protivnik će im biti Dudelanž. Prva utakmica biće odigrana u Nišu, a revanš je na programu nedelju dana kasnije u Luksemburgu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.