Naisa posle preokreta slavila u Vrbasu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2021, 10:39

Naisa posle preokreta slavila u Vrbasu

Drugi uzastopni trijumf u Superligi upisale su rukometašice Naise, koje su u 13. kolu nakon velike borbe i preokreta pobedile u gostima ekipu Vrbasa rezultatom 33: 28 (15:15). Ovom pobedom izabranice Ljubomira Obradovića održale su korak sa prvoplasiranom Jagodinom na tabeli, pa je razlika između njih samo jedan bod.

Gostovanje ekipiVrbasa nikada nije lak zadatak, a da meč bude još teži zaslužne su i same rukometašice iz Niša koje su i na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meču imale učestale padove u igri kada su svojim protivnicama dozvoljavale potpunu slobodu na terenu. Sigurnije su Nišlijke ušle u utakmicu, u 21. minutu imale i plus četiri (11:7), ali je u narednih sedam minuta sve to palo u vodu, a domaća ekipa je stigla do rezultatskog egala (13:13). Do kraja prvog dela obe ekipe su postigle još po dva gola (15:15).

Novi pad u igri ekipe iz Niša viđen je već na startu drugog poluvremena kada prvih 6 minuta nisu postigle gol, pa je rezultat na semaforu bio 19:15. Uspevale su domaće igračice da odolevaju i da do 47. minuta održavaju tu prednost (24:20). Ipak, od tog trenutka na terenu je postajao samo jedan tim. Uzastopnih 7 golova (27:24) preokrenuli su tok utakmice, ali i slomile ekipu Vrbasa, dok je niški tim do kraja uspeo i da razliku uveća i dođe do konačne pobede rezultatom 33:28.

Već standarno najefikasnija igračica Naise bila je kapiten Marija Filipović sa 8 golova, dok su po 6 dale Sukur i Radović. Kod domaćina se Kovačić 9 puta upisala u listu strelaca.

Ovom pobedom Naisa je održala korak sa Jagodinom i razlika na tabeli je samo jedan bod.

Narednu utakmicu izabranice Ljubomira Obradovića odigraće sledećeg vikenda, kada će u hali "Čair" dočekati ekipu Mladosti iz Nove Pazove.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.