Naisa dočekuje Radnički u prvom meču doigravanja

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 14:05

Naisa dočekuje Radnički u prvom meču doigravanja

Rukometašice niške Naise nakon regularnog dela sezone nastavljaju borbu za titulu prvaka Superlige Srbije kroz plej-of. U polufinalu će se niški tim sastati sa kragujevačkim Radničkim, a prvi meč igra se u Nišu u subotu u hali Čair od 18 sati.

Nakon 22 odigrana kola u plej-of Superlige su se plasirale ekipe ŽORK Jagodina, koja zauzima prvo mesto na tabeli sa 40 osvojenih bodova, ŽRK Naisa je druga sa 37, SPD Radnički zauzima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << treće mesto sa 32 boda i ŽRK Bekament BB sa 29 osvojenih bodova.

Kao drugoplasirana Naisa je za rivala dobila Radnički, koji je pobedom protiv Železničara u poslednjem kolu, eliminisao ekipu iz Inđije i u doigravanje „ubacio“ Bekament.

Naisa je u većem delu regularnog dela sezone bila iza Jagodine, a kada je u 20. kolu remizirala sa Jagodinkama u hali „Čair“, bilo je jasno da će sa pozicije dva u borbu za trofej.

Naisa i Radnički su se ove sezone dva puta sastali, a u prvom kolu su Nišlijke na gostovanju slavile sa 32:23. Duel u Nišu igrao se u okviru 12. runde, a Naisa je i tada bila bolja. Rezultat susreta bio je 30:27 za tim iz Niša.

Dakle, izabranice Ljubomira Obradovića su favoriti, ali to moraju dokazati u dva meča i na terenu, a potom razmišljati o borbi za trofej sa boljim iz okršaja Jagodina – Bekament.

Prvi meč polufinala plej-ofa između Naise i Radničkog igra se u dvorani „Čair“ u subotu 15. maja, a počeće od 18 sati. Revanš u Kragujevcu igra se u sredu.
Pogledaj vesti o: Jagodina,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo od dva finala za Radnički, Nišlije gostuju u Užicu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021

Fudbaleri niškog Radničkog nastavljaju svoj put ka opstanku u elitnom rangu takmičenja, a pred njima su dva odlučujuća duela. Prvi je na programu već u subotu, 15. maja od 13:30, kada Nišlije gostuju u Užicu ekipi Zlatibora, u okršaju 37. kola. Zlatibor je već ispao, pa im predstojeći duel...

Nastavak na JužneVesti.com...

Stonoteniseri niškog Železničara završili sezonu na trećem mestu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021

Stonoteniseri Železničara iz Niša završili su duelom 21. kola protiv ekipe Temerin Ferocoop iz istoimenog grada, nastup u Superligi Srbije ove sezone. Niški klub je sa skorom 13-8 na kraju prvenstva zauzeo treće mesto i osvojio bronzanu medalju u elitnom rangu, što je rezultat kakav nisu imali...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.