Prvo od dva finala za Radnički, Nišlije gostuju u Užicu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 14:05

Prvo od dva finala za Radnički, Nišlije gostuju u Užicu

Fudbaleri niškog Radničkog nastavljaju svoj put ka opstanku u elitnom rangu takmičenja, a pred njima su dva odlučujuća duela. Prvi je na programu već u subotu, 15. maja od 13:30, kada Nišlije gostuju u Užicu ekipi Zlatibora, u okršaju 37. kola. Zlatibor je već ispao, pa im predstojeći duel nije od prevelike važnosti.

Radnički stvari drži u svojim rukama, dve pobede u poslednja dva kola garantuju ostanak u Superligi Srbije i naredne sezone. Nišlije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imaju najlakši raspored od svih ekipa koje su u borbi za opstanak i, ukoliko to opravdaju na terenu, neće biti mesta za brigu Meraklija.

Izabranici trenera Aleksandra Stankovića prethodnih pet mečeva ne znaju za poraz, ali su u samo jednom od tih duela slavili, dok su ostali završeni nerešenim ishodima. Radnički je u prošlom kolu na svom terenu odigrao 2:2 protiv Rada i tako tim iz prestonice ostavio iza sebe u opasnoj zoni.

Sa druge strane, Zlatibor se naredne sezone vraća u Prvu ligu Srbije. Ekipa iz zapadne Srbije je trenutno 18. na tabeli sa 28 osvojenih bodova, a pre ubedljivog poraza od Crvene zvezde u prošlom kolu od 6:1, vezali su trijumfe nad Bačkom i Metalcem.

U prvom delu sezone Radnički je na Čairu bio uspešniji i slavio sa 2:1, a moraće Nišlije na pobedu da idu i u Užicu, kako ne bi zavisili od ostalih rezultata pred poslednje kolo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALEKSANDAR STANKOVIĆ: ‘Znamo šta nam je činiti! Moramo da pobedimo i daćemo sve od sebe’

Izvor: HotSport.rs, 14.Maj.2021

Fudbaleri Radničkog u subotu od 13.30 sati gostuju u Užicu ekipi Zlatibora , u sklopu pretposlednjeg 37. kola Superlige Srbije. Šef stručnog štaba Radničkog Aleksandar Stanković je uoči puta u Užice istakao odličnu atmosferu u timu. -Znamo šta nam je činiti. Moramo da pobedimo i daćemo sve...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.