Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2021, 23:25

Leskovčani favoriti

LESKOVAC

U subotu u 19 sati u SRC „Dubpčica“ na programu je utakmica 12. kola plejofa rukometne Arkus Superlige, a sastaće se „Dubočica 54“ i „Radnički“ iz Kragujevca. trener domaćih kaže da je ovo prilika se Leskovčani revanširaju gostima koji su im jesenas „ukrali“ bod u Kragujevcu golom u poslednjim sekundama.

„Imali smo i seriju loših rezultata, ali, objektivno, radilo se zaista kvalitetnijim ekipama. Zato sada želimo pobedu protiv “Radničkog“, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji je sličnog kvaliteta kao i mi, ali ja zaista verujem u to da bodovi ostaju u Leskovcu.“

Rukometaš  Andrija Atanasković očekuje  da „Dubočica 54“ svoj kvalitet pokaže na terenu, a kao uspeh ocenjuje to što je ekipa ispunila cilj, a to je da se plasira među osam najboljih.

„Nema opuštanja i trudićemo se da se što bolje pozicioniramo na kraju sezone. Mi smo klub koji želi da se zadži u ovom rangu takmičenja još dugo i bude zanimljiv kako igračima sa strane, tako i generacijama leskovačke dece. Ove sezone nismo, zbog epidemioloških uslova, imali podršku publike što se itekako osećalo, zato bih pozvao ovom prilikom sugrađane da se vakcinišu, kako bi se što pre stvorili uslovi za povratak navijača na tribine.“

Rukometaš Marko Radulović se takođe nada skorom povratku publike na tribine, a dok se to ne desi podseća navijače da utakmice „Dubočice 54“ mogu pratiti preko Jutjub kanala.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.