Na turniru u Jagodini karatisti Topličanina osvojili 5 medalja

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2021, 10:36

Na turniru u Jagodini karatisti Topličanina osvojili 5 medalja

U konkurenciji od preko 450 takmičara iz 35 klubova iz Srbije, u Kupu Srbije na 23. memorijalnom turniru "Dragoslav Radovanovic - Pjer" u Jagodini, karatisti Topličanina osvojili su 5 medalja, od toga pojedinačno jednu zlatnu i dve bronzane i po jednu zlatnu i bronzanu kata tim i tim u borbama u ekipnoj konkurenciji.

Zlatnu medalju u katama osvojila je Lana Mladenović koja se sa takmičenja vraća sa medaljom u borbama, dok su bronzane medalje osvojili Andrija Gubijan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Ilija Ilić.

U izuzetno jakoj konkurenciji zadovoljan sam postignutim rezultatima prokupačkih karatista. Naši takmičari nastupili su na ovom važnom takmičenju koje je i jedno od izbornih za Svetski šampionat koji se održava u novembu u Zrenjaninu – rekao je trener Topličanina Dražen Cvjetković.

Dodaje da će takmičari kluba iz Prokuplja nastaviti učešće na jesenjim karate-turnirima širom Srbije, ali i sa pripremama za Svetski šampionat.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.