Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2023, 14:50

MUP: Osumnjičeni demonstrant pred Tužilaštvom izjavio da ga od hapšenja niko nije maltretirao

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) je demantovalo da su njegovi pripadnici na bilo koji način posle hapšenja maltretirali Dragoslava M. (2003) iz Jagodine koji se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, saopštili su iz ovog Ministarstva.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

MUP se oglasio o hapšenju ispred RIK-a: Uhapšeni mladić nije maltretiran

Izvor: Danas, 21.Dec.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas, "u cilju tačnog informisanja", da je Dragoslav M. (2003) iz Jagodine, koji se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom izjavio da ga od trenutka hapšenja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.