Izvor: Danas, 21.Dec.2023, 14:45

MUP se oglasio o hapšenju ispred RIK-a: Uhapšeni mladić nije maltretiran

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas, "u cilju tačnog informisanja", da je Dragoslav M. (2003) iz Jagodine, koji se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom izjavio da ga od trenutka hapšenja niko nije maltretirao.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragoslav M, osumnjičen za nasilje na protest SPN, izjavio da nije bio maltretiran

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2023

Dragoslav M. (2003) iz Jagodine, osumnjičen da je tokom javnog okupljanja ispred Republičke izborne komisije odgurnuo direktora Republičkog zavoda za statistiku Miladina Kovačevića, na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu izjavio je da ga od trenutka hapšenja niko nije maltretirao,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.