MUP: Na raspolaganju svi kapaciteti u istrazi ubistva Milana Pantića

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Na raspolaganju svi kapaciteti u istrazi ubistva Milana Pantića

Ministarstvo unutrašnjih poslova staviće na raspolaganje sve svoje kapacitete kako bi se istraga o ubistvu novinara Milana Pantića privela kraju, poručio je MUP.

Kako se navodi u saopštenju policije, a povodom istrage ubistva dopisnika "Večernjih novosti", duge 16 godina, Uprava kriminalističke policije prosledila je, 15. maja ove godine izveštaj Višem javnom tužilaštvu u Jagodini u vezi sa ubistvom novinara Milana Pantića, koje se dogodilo 11. juna 2001. godine. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << toga, Uprava kriminalističke policije dobila je 8. juna zahtev tužilaštva za prikupljanje potrebnih obaveštenja i preduzimanje određenih dodatnih mera i radnji, radi potpunog razjašnjenja dostavljenih podataka.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova staviće na raspolaganje sve svoje kapacitete – ljudstvo i resurse nadležnim organima, kako bi, posle 16 godina tapkanja u mestu, došli do pune istine i ovaj brutalni i kukavički zločin nad novinarom koji je svoj posao obavljao predano i profesionalno, bio u najkraćem roku u potpunosti rasvetljen, a počinioci procesuirani i adekvatno kažnjeni", poručuje MUP.

Podsetimo, imena osumnjičenih nalogodavaca i izvršilaca koji su sa teritorije Beograda i Jagodine dostavljena su tužiocu, izjavio je predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara Veran Matić.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.