„Luksuzni“ život fudbalskog profesionlaca u Srbiji (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Luksuzni“ život fudbalskog profesionlaca u Srbiji (FOTO)

Novi stan koji su Jagodinci ponudili jednom od četvorice fudbalera izbačenih na ulicu daleko je od pristojnog

Fudbaleri Jagodine Mladen Popović, Frensis Kjereme, Aleksandar Stojimirović i kapiten Aleksandar Filipović ostali su pre nekoliko dana bez krova nad glavom, jer taj klub nije platio kiriju za stanove, pa su ih stanodavci izbacili na ulicu.

Predsednik Jagodine Goran Milanović požalio se medijima kako klub nije u stanju da ispuni preuzete >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obaveze jer im Crvena zvezda nije isplatila 30 odsto od transfera Predraga Rajkovića u Izrael, ali i napomenuo da je problem sa raseljenim igračima rešen i da su oštećeni fudbaleri preseljeni u druge stanove.

Međutim, prema informacijama objavljenim na Fejsbuk profilu Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, ti stanovi, ili barem jedan od njih, koji je ponuđen jednom od četvorice fudbalera koji ima porodicu, nisu dostojni života profesionalnog fudbalera, što se i vidi na fotografijama.

„Ponižavajuće, u zatvoru imaju bolje uslove za život“, napisali su iz Sindikata fudbalera, a mi moramo da se složimo da ni malo nije prijatno biti danas fudbaler u Srbiji.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

‘U ZATVORU SU BOLJI USLOVI’: Kako živi prosečan profesionalni fudbaler u Srbiji? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Nov.2015

Zaista ove slike deluju žalosno. A možda je to i zaista realnost srpskog fudbala.. . Četvorica fudbalera Jagodine Mladen Popović, Frensis Kjereme, Aleksandar Stojimirović i kapiten Aleksandar Filipović doživeli su sudbinu da ih stanodavac izbaci na ulicu, jer Fudbalski klub nije izmirio dugovanja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.