Jagodina dala rok Zvezdi za isplatu duga!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2015, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina dala rok Zvezdi za isplatu duga!

Da je finansijska situacija u Jagodini daleko od idealne, potvrđuje i jučerašnja vest da je nekolicina njihovih igrača izbačena iz stanova, ali taj problem je, bar za sada rešen. Ostaje onaj mnogo veći, sa Crvenom zvezdom.

Na tu temu se u izjavi ''Novostima'' oglasio prvi čovek Jagodine Goran Milanović, koji je povodom problema sa kojim su se suočili fudbaleri ovog kluba naglasio da se nije dogodilo ništa alarmantno kako se to prenelo u medijima i da je rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << brzo pronađeno.

''Morali su da promene stanove jer smo dužni stanodavcu, ali nisu otišli kućama, već u karantin. Igrali su svi u Lučanima. Situacija nije bila prijatna ni za njih, ni za nas, ali je najvažnije da je problem rešen. Nekome je u interesu da se diže veća tenzija ali neka...'', istakao je Milanović.

Međutim, on podseća da svega toga ne bi ni bilo da je Crvena zvezda isplatila Jagodini ono što joj duguje.

Iznos nije mali, a Milanović upozorava da će Jagodina pustiti menicu ako im se do sredine meseca ne uplati jedan deo dugovanja.



''Potražujemo 650.000 evra od transfera Predraga Rajkovića u Makabi, a naš dug je trenutno 600.000 evra. Crveno-beli su nam blokirali normalno funkcionisanje kluba, jer da su nam uplatili odmah novac, ne bismo bili u problemu.

Nadamo se da će nam Zvezda do 15. novembra uplatiti 270.000 evra, jer ako se to ne desi, pustićemo menicu na taj iznos i bar stati u red za naplatu. Ali, kad vidim da je Zvezda u blokadi 80 miliona, onda se pitam kad ćemo stići na red?'',
pita se Milanović, a prenose ''Novosti''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Predsednik Jagodine preti Zvezdi: Dajte naše pare ili puštam menicu!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2015, 09:47

„Potražujemo 650.000 evra od transfera Predraga Rajkovića u Izrael, a crveno-beli su nam blokirali normalno funkcionisanje kluba“, upozorava Goran Milanović..Dok Crvenoj zvezdi seku struju, novi problem za lidera Superlige stiže iz Pomoravlja...Jagodina, čiji su prvotimci Popović, Kjerme, Stojimirović...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.