LJUBAV BILA JAČA OD UPOZORENJA?! Ubica majke petoro dece bio poznat KAO NASILNIK u Jagodini - žrtva nije marila za savete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 13:23

LJUBAV BILA JAČA OD UPOZORENJA?! Ubica majke petoro dece bio poznat KAO NASILNIK u Jagodini - žrtva nije marila za savete!

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Jagodini sud je odredio do 30 dana pritvor osumnjičenom da je nasmrt pretukao partnerku

Pritvor je određen da ne bi uticao na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je u tom tužilaštvu.

Muškarac se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo. Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor.

On se sumnjiči da je u noći između ponedeljka i utorka u svom stanu zadao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više udaraca po telu ženi koja je od zadobijenih povreda preminula. Mediji navode da je ubijena žena bila majka petoro dece.

Iako je upozorena da je u "opasnoj vezi" sa muškarcem koji ima istoriju nasilničkog ponašanja, žena je ostala gluva na savete. Na žalost to se i desilo, usledilo je nasilje sa smrtnim ishodom. 
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.