Izvor: Pančevac-online.com, 16.Mar.2023, 23:02

LANETU POSTHUMNO ZLATNI ĆURAN: Dani komedije u Jagodini posle 3 godine pauze

Nakon tri godine pauze svoj život nastavljaju 49. Dani komedije, koji će biti održani od 20. do 27. marta u Jagodini. Planirano je da festival, kako je najavljeno na konferenciji za medije u Ateljeu 212, otvori Mira Banjac. Dan pre velike svečanosti proslavljena glumica će se družiti sa studentima Pedagoškog fakulteta, gde će predstaviti svoju […] The post LANETU POSTHUMNO ZLATNI ĆURAN: Dani komedije u Jagodini posle 3 godine pauze appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Dani komedije ponovo na sceni: Festival otvara Mira Banjac

Izvor: Blic, 17.Mar.2023, 21:16

Nakon tri godine pauze obnovljen je festival Dani komedije u Jagodini, koji se održava ove godine 49.put, u tradicionalnom terminu od 20. do 27. marta, a čiji selektor je Nebojša Bradić

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.