Kup Srbije: Želja na Spartak, Naisa protiv Radničkog

Izvor: NTV.rs, 14.Apr.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Želja na Spartak, Naisa protiv Radničkog

U beogradskom hotelu M obavljen je žreb za završne turnire Kupa Srbije u rukometu. Rukometaši niškog Železničara, koji brane trofej, sastaće se sa Spartakom Vojput iz Subotice. U drugom polufinalu snage će odmeriti Radnički iz Kragujevca i novosadska Vojvodina.
Rukometašice Naise igraće protiv Radničkog iz Kragujevca, u drugom polufinalu sastaće se Jagodina i Knjaz Miloš. Finalni turnir za rukometašice biće održan 23. i 24.maja, a za rukometaše 6.i 7.juna ove godine.
Odluke o domaćinima završnih turnira biće objavljene u sredu, 15.aprila.

Pogledaj vesti o: Jagodina,   Kragujevac,   Subotica

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naisa protiv šampiona u polufinalu Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2015

Žrebom je odlučeno da niške rukometašice igraju protiv kragujevačkog Radničkog u polufinalu Kupa Srbije. Drugi polufinalni par čine Jagodina i Knjaz Miloš...Naisa će u polufinalu Kupa igrati protiv aktuelnog šampiona Srbije Radničkog iz Kragujevca koji ove sezone ima maksimalnih 19 pobeda...

Nastavak na JužneVesti.com...

KUP - Spartak na Železničar, Radnički protiv Vojvodine

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2015

Danas je održan žreb za polufinale domaćeg Kupa u rukometu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.