Naisa protiv šampiona u polufinalu Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa protiv šampiona u polufinalu Kupa

Žrebom je odlučeno da niške rukometašice igraju protiv kragujevačkog Radničkog u polufinalu Kupa Srbije. Drugi polufinalni par čine Jagodina i Knjaz Miloš.

Naisa će u polufinalu Kupa igrati protiv aktuelnog šampiona Srbije Radničkog iz Kragujevca koji ove sezone ima maksimalnih 19 pobeda u šampionatu.

Bilo koja ekipa da nam se pala, bilo bi teško, ali dobili smo najtežeg rivala. Ipak, Kup je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << otvoreno takmičenje i svašta je moguće. Radnički jeste favorit, ali nećemo se unapred predati - priča Svetislav Jovanović, trener Naise.

On je istakao da je njegova ekipa napravila veliki uspeh plasmanom u polufinale i pobedom nad Minakvom u dvomeču.

Pohvalio bih moje igračice koje su načinile veliki uspeh plasmanom među 4 najbolje ekipe u Kupu. Biće ovo veliko iskustvo za njih i prilika da vide gde se nalaze kada se direktno bori za trofej - dodaje Jovanović.

U drugom polufinalnom meču sastaju se Jagodina i Knjaz Miloš.

Trofej brani Jagodina koja je prošle godine u Dimitrovgradu pobedila kragujevački Radnički rezultatom 32:22 (18:12).

U sredu će biti doneta odluka gde će biti igran završni turnir.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.