Krunić:Sa Pazarom je uvek dramatično i neizvesno

Izvor: Akter, 26.Sep.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić:Sa Pazarom je uvek dramatično i neizvesno

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je u petak da su dueli njegovih fudbalera sa Novim Pazarom uvek bili dramatični i neizvesni, i da očekuje da će tako biti i u ponedeljak, u Sedmom kolu Super lige

Krunić je kazao da će meč u ponedeljak biti posebno težak zato što će Novi Pazar igrati kod kuće i to prvi put pod refletkorima.

"Znamo da je domaćin uvek izuzetno motivisan na svom terenu, nošen fantastičnom podrškom sa krcatih tribina. Ovoga puta njihov dodatni >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << motiv biće taj što su prvi put domaćini pod reflektorima. Mi, medjutim, znamo kako se igraju takve utakmice. Poštujemo rivala, ai verujem u naše snage i mogućnosti", rekao je Krunić novinarima.

Trener Jagodine je kazao da će se njegov tim nadigravati sa Pazarom i da je cilj da ekipa ne doživi poraz.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.