Sa Pazarom je uvek dramatično i neizvesno

Izvor: Beta, 26.Sep.2014, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Pazarom je uvek dramatično i neizvesno

JAGODINA, 26. septembra 2014. (Beta) - Trener Jagodine Simo Krunić rekao je u petak da su dueli njegovih fudbalera sa Novim Pazarom uvek bili dramatični i neizvesni, i da očekuje da će tako biti i u ponedeljak, u Sedmom kolu Super lige.

Krunić je kazao da će meč u ponedeljak biti posebno težak zato što će Novi Pazar igrati kod kuće i to prvi put pod refletkorima.

"Znamo da je domaćin uvek izuzetno motivisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << na svom terenu, nošen fantastičnom podrškom sa krcatih tribina. Ovoga puta njihov dodatni motiv biće taj što su prvi put domaćini pod reflektorima. Mi, medjutim, znamo kako se igraju takve utakmice. Poštujemo rivala, ai verujem u naše snage i mogućnosti", rekao je Krunić novinarima.

Trener Jagodine je kazao da će se njegov tim nadigravati sa Pazarom i da je cilj da ekipa ne doživi poraz.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Krunić:Sa Pazarom je uvek dramatično i neizvesno

Izvor: Akter, 26.Sep.2014

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je u petak da su dueli njegovih fudbalera sa Novim Pazarom uvek bili dramatični i neizvesni, i da očekuje da će tako biti i u ponedeljak, u Sedmom kolu Super lige..Krunić je kazao da će meč u ponedeljak biti posebno težak zato što će Novi Pazar igrati kod kuće...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.