Izvor: Pančevac-online.com, 29.Mar.2023, 15:12

KOMŠIJE O UBISTVU MAJKE PETORO DECE U JAGODINI Svi su se čudili šta radi s njim jer je problematičan, agresivan i svi ga se plaše!

Žitelji Jagodine kažu za Kurir da su šokirani zločinom koji je navodno počinio Bojan M. (46) u njegovom stanu, gde je nasmrt pretukao Andreu K. (35), majku petoro dece, i dodaju da je osumnjičeni poznat kao problematičan muškarac. Zločin se, podsetimo, dogodio u utorak ujutru oko tri sata u stanu osumnjičenog koji je nakon verbalne […] The post KOMŠIJE O UBISTVU MAJKE PETORO DECE U JAGODINI Svi su se čudili šta radi s njim jer je problematičan, agresivan i svi ga se plaše! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.