Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021, 18:24

Jurić: Da se istraga vodila u Jagodini, ko bi poverovao da može da bude realna

"Da se tužilačka istraga vodila u Jagodini, ko bi poverovao da može da bude realna. Nisam za to da bude u Kraljevu, s obzirom na važnost slučaja, trebalo je da se prebaci u Beograd", komentariše Igor Jurić iz Fondacije Tijana Jurić odluku da se za postupanje u predmetu povodom navoda Marinike Tepić protiv Dragana Markovća Palme ovlasti Više javno tužilaštvo u Kraljevu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jurić: Istragu o Markoviću i podvodjenju trebalo izmestiti u Beograd a ne u Kraljevo

Izvor: Beta, 23.Apr.2021

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić izjavio je danas da nije za to da tužilačka istraga u slučaju navoda o podvodjenju maloletnica u Jagodini bude vodjena u Kraljevu, već da je s obzirom na važnost slučaja trebalo da bude prebačena u Beograd.On je za TV N1 povodom odluke da se za postupanje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.